If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споко, въпросът ми беше чиста риторика С моторизацията на Алфа съм наясно от 1980 година, а още по-наясно съм с фиатските изцепки по любимата ми марка от по-късни времена
Споко, въпросът ми беше чиста риторика С моторизацията на Алфа съм наясно от 1980 година, а още по-наясно съм с фиатските изцепки по любимата ми марка от по-късни времена
Без да те познавам ,знам че си наясно пояснението ми беше към колегата кадето пита за колата,а риториката във въпроса ти я схванах веднага.
Изглежда много добре Един колега от форума, а от скоро и мой колега в работата, ще я гледа уж....ама ще чакам той да си пише
Аз бях,но се отказах. Колата на външен вид е отчайваща,прилича на войнишко канче. Като механика ми се стори добре. Съединителя е нов,но въпреки това е адски твърд,спирачките са добри,салона като цяло е добре,но си има незавити винтчета на дръжките на вратите и добавяни рапидки където се е сторило за необходимо Освен това колата има проблемни документи и собственика малко се прави на дръж ми шапката за тях. По-скоро не си заслужава,едно време е била хубава кола,но вече не е. Днес ходих и взех тази http://www.mobile.bg/11382777014108032
Колата ми се вижда доста добре с много готин съединител. Салона е доста зле,но малко по малко всичко ще си дойде на мястото.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Ауу чудесно. Сигурен, съм че като я наснимаш ти, ще изглежда още по готина....и с едни по-хубави джанти Айде обслужвай и да я пробваме как върви
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Няма климатик, но има подгряване на предното стъкло от къде се пуска то (може и аз да имам ама да не знам просто)!?
Не трябва ли газовата рейка/дюзи да не са хоризонтални!? Някъде съм чел че така ако са монтирани се скапват по-бързо
Няма климатик, но има подгряване на предното стъкло от къде се пуска то (може и аз да имам ама да не знам просто)!?
Не трябва ли газовата рейка/дюзи да не са хоризонтални!? Някъде съм чел че така ако са монтирани се скапват по-бързо
В бързината не съм видял, че е предно. Не разбирам от газови уредби, но не мисля, че е проблем новия собственик да вземе един нивел и да си ги монтира на тавана, че да издържат повече.
Comment